Mine modeller skriver

Nogle af mine modeller har skrevet lidt om deres oplevelse med nudeart billeder hos mig. De fleste er modeller, der ikke havde fået taget nudeart billeder før.

Nikoline, 18 år

Hvis du sidder og er i tvivl – GØR DET!! Jan er virkelig dygtig og rigtig god til at gøre dig tryg ved situationen! Du får rigtig meget selvtillid og føler dig som den smukkeste i verden, og samtidig får du fornøjelsen af at arbejde med den sødeste rareste fotograf. Kan virkelig anbefales!

F_Nikoline_M_2_04_shSabine

Sabine, 20 år

Kan kun anbefale Jan til andre modeller havde mit første shoot/samarbejde med ham igr! Det var super hyggeligt og pisse gode billeder der blev taget. Kan kun være stolt over jeg har haft den ære at arbejde med ham og kommer helt sikkert tilbage til flere shoots!:)

Henriette, 24 år

“Jan er en helt fantastik fotograf. Jeg havde aldrig lavet nude art før. Det var super fedt og udfordrende. Jan arbejder med en dejlig ro og tryghed. Det er ikke sidste gang, jeg tager til nude art shoot hos Jan. Han er suveræn at arbejde med!!”

F_Henriette_C_1_05 F_Melissa_H_05

Melissa, 20 år

“Så fik jeg os prøvet det, og det er bestemt ikke sidste gang jeg stiller mig foran kameraet. Men nu har jeg prøvet # Nude art.. Det var super spændene og havde en overraskende tryghedsfornemmelse under hele forløbet! I burde prøve det Girls, da man samtidig lærer at elske sin krop!”

Regitze, 19 år

“Jeg kom og skulle havde taget nudeart billeder for første gang, hos Jan. Jeg følte mig godt tilpas og tryg under hele forløbet. Jan er meget imødekommende og har passion for det. Han er en helt igennem dygtig fotograf! Billederne blev rigtig gode og flotte. Kommunikationen fungerede godt, og efter fotoshootet havde jeg en enormt god fornemmelse. Jeg havde en rigtig god oplevelse, og kan klart anbefale Jan som fotograf, og især hvis man skal have taget nudeart billeder! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg vil komme hos Jan!” 

F_Regitze_F_2_05F_Marie_D_12

Marie, 18 år

“Til andre der kigger med her inde og tænker årh nej nudeart billedere, hvad går det lige ud på… Fremmede mand man aldrig har set før.. Hjemme studie det sidde mange tanker igang i ens hoved… Men Jan er et “dejligt” menneske forstå mig ret..! Jeg er ikke flov eller i tvivl om det det rigtige jeg har fået gjort..! Jeg har fået et andet syn på min krop efter havde fået taget mine billeder!! Mange tak Jan.. Ser frem til en ny serie.”